Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, korona virüsün yayılmasının önüne geçebilmek adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

        Özellikle sağlık merkezlerinin bulunduğu alanlarda gün içinde birçok kez hijyen çalışması yapan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sağlık merkezlerinin dört bir yanını yıkayarak dezenfekte ediyor. Tekirdağ Devlet Hastanesi birinci, ikinci ve üçüncü kısımlar ile Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi ve Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi bahçelerinde yapılan hijyen çalışmaları ile hem sağlık çalışanlarının hem de hastaneleri kullanmak zorunda kalan vatandaşların korunması amaçlanıyor.

        Konuyla ilgili yapılan açıklamada kişisel korunma tedbirlerine dikkat edilmesinin altı çizilirken zorunlu haller dışında evden çıkmayarak hastalıktan korunmanın önemine vurgu yapılıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa