Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde korona virüs ile mücadele için evlerinde kalmaları istenen yaşlılara, Vefa Sosyal Destek Grubu sahip çıkıyor. 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşların bütün ihtiyaçları bir telefonla karşılanıyor.

        Muratlı Vefa İletişim Merkezine ulaşmak için 112, 155, 156 veya 02823615776’yı aramak yeterli oluyor. Saha çalışmaları kapsamında hizmet ekibi kuran Muratlı Vefa Sosyal Destek Grubu, tüm mahallelerdeki yaşlıların ve kronik rahatsızlığı bulunanların isteğini yerine getiriyor.

        Yaşlıların yiyeceği yemeğe kadar, marketten alınacak herhangi bir gıda ve temizlik ürününe hatta sağlık muayenelerine kadar tüm ihtiyaçları Vefa Grubu tarafından karşılanıyor. 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlıkları bulunan vatandaşların irtibat numaralarını aramaları halinde oluşturulan ihtiyaç talep formlarının akabinde 24 saat içinde ihtiyaçları gideriliyor.

        Virüsle mücadele kapsamında çalışmalarını genişleterek sürdürmeye devam eden Muratlı Vefa Sosyal Destek Grubu, ‘Evde kal Muratlı’ ve ‘Hep birlikte başaracağız’ mesajı verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa