Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası Hatıra Ormanı'nda çıkan yangın evlerini tehdit eden mahalle sakinleri, kovalarla su taşıyıp alevleri söndürmeye çalıştı.

        İstanbul yolundaki Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Hatıra Ormanı'nda, akşam saatlerinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Rüzgar nedeniyle büyüyen alevler, ormanlık alanın yanında bulunan siteye doğru ilerleyince, site sakinleri alevlere müdahale etti. Evlerinden aldıkları kovalarla alevlere su döküp yangını söndürmeye çalışan site sakinleri yoğun çaba harcadı. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri yoğun çalışmayla yangını söndürdü. Hatıra ormanında bulunan bazı ağaçlar yangından zarar gördü.

        Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Haluk  Bayındır, "Bizim tahminimize göre yangın yoldan geçen bir kişinin attığı sigara izmaritinden kaynaklanmaktadır. Üzgünüz böyle bir olayla karşılaştık" dedi. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa