Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde el freni çekilmediği iddia edilen araç bir apartmanın bahçesine düşerek apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

        Olay Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da Eski Camii Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre park halinde olup el freni çekilmeyen 34 JMF 75 plakalı ticari araç, bir anda yokuş aşağı hareket etmeye başladı. Durdurulamayan araç, bir apartmanın bahçesinin demir parmaklıklarını kırarak girdiği bahçede durabildi.

        Kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi

        Aracın apartmanın demir parmaklıklı duvarını parçalayıp bahçeye girmesiyle apartmanda yaşayan vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Kazanın yaşandığı sırada bahçede kimsenin olmaması ise olası büyük faciayı önledi. Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        "Kamyon çarpmış gibi ses geldi"

        Bahçeye giren ticari araç olay yerinden çekilirken apartman sakinlerinden Kemal Koşar korku dolu anları anlattı. O sırada evde olduğunu ifade eden apartman sakinlerinden Koşar, "Ben evdeydim. Çocuklar eve araba girdi dedi. Koştur koştur aşağı indik baktık ki evin bahçesine araba girmiş. Adam karşıdaki markete ekmek getirmiş. Ekmekleri içeri dizerken arabayı boşta bırakmış, el frenini de çekmemiş herhalde araba süzülüp aşağı doğru gelmiş ve bahçeye girmiş. Allah'a kimseye zarar gelmedi evdeyken çok büyük bir gürültü geldi. Bir kamyon çarpmış gibi ses geldi. Büyük bir gürültü ve büyük bir cayırtı oldu" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa