Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi Alternatif Sahne markası ile yeni döneme hızlı bir giriş yaparken son olarak Yeşil Papağan Limited Şirketi adlı tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı.

        Yalçın Aydemir, İbrahim Emrah Ertetik, Cihan Kibar, Gökhan Çetintaş, Şerifcan İnançlı, Engin İnce, Özlem İnce, Gözde Koca, Aslıhan Sağsöz, Tuğçe Mamal, Adnan Tekay, Selvihan Uysal, Seval Demir, Hamza Özcan, Tolga Aktaş, Yasin Turan, Mete Özbek ve Senem Batır’ın rol aldığı oyunda salon tıklım tıklım doldu.

        Mehmet Baydur’un yazdığı, yönetmenliğini Gökhan Çetintaş’ın üstlendiği Yeşil Papağan Limited Şirketi’nde sahne arkasında da dev bir ekip yer alırken yönetmen yardımcısı koltuğunda Senem Batır, ışıkta Tansu Uysal, müzikte Gözde Koca, dekorda Nedim Yılmaz, kostümde Özlem İnce, sahne amirliğinde Tuğçe Mamal ve dramaturgda Selvihan Ünsal görev yaptı.

        Yaklaşık bir buçuk saat süren oyunun sonunda tiyatro ekibi uzun süre alkışlanırken vatandaşlar kültürel etkinliklerin artması gerektiğini dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa