Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TREDAŞ “Çek Elini” diyerek şiddetin her türlüsüne karşı olduğunu daha etkin olarak ifade edebilmek için Tekirdağ ve Edirne’de “Kadına Şiddete Karşı Farkındalık” semineri düzenledi.

        Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), fırsat eşitliği ve kadınların desteklenmesi amacıyla başlattığı “Uyumlu Eşitlik Güçlendirir” çalışmaları kapsamında “Çek Elini” diyerek şiddetin her türlüsüne karşı olduğunu daha etkin olarak ifade edebilmek için farkındalık yolculuğunu sürdürüyor.

        Bu amaçla TREDAŞ, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü’nün konuşmacı olarak yer aldığı “Kadına Şiddete Karşı Farkındalık” semineri düzenledi.

        Hem Tekirdağ hem de Edirne’de düzenlenen seminerde Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, katılımcılara aile içi şiddet, fiziksel şiddet, sözel ve duygusal şiddet, sosyal şiddet, cinsel şiddet ve ekonomik şiddet konularında bilgiler aktardı.

        Ayrıca, toplumda kadınlara yönelik şiddete ilişkin hizmet veren kuruluşları tanıttı, şiddet gören kadınların arayabileceği numaralar hakkında bilgi verdi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen seminerler, karşılıklı soru cevabın ardından sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa