Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergene Kaymakamlığından yapılan açıklamada ilçe Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’ın adını kullanan bazı kişilerin tekerlekli sandalye başta olmak üzere çeşitli taleplerle ilçede ikamet eden vatandaşları arayarak yardım istediğinin öğrenildiği ancak kaymakamlığın böyle bir isteğinin olmaması nedeniyle bu tip taleplere itibar edilmemesi gerektiği kaydedildi.

        Kaymakamlık Makamından yapılan açıklamada, “Son günlerde Kaymakamımız Fatih Kızıltoprak’ın adı kullanılarak tekerlekli sandalye talep edildiği öğrenilmiştir. Kaymakamımızın bu konularda hiçbir talebi olmamaktadır. Bu tür taleplere itibar edilmemesi ve benzer girişimlerin kaymakamlığımıza ve Kolluk Kuvvetlerimize ivedilikle iletilmesinin uygun olacağı kamuoyuna duyurulur” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa