Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, mülk edinmeyi düşünen vatandaşlar için önemli açıklamalarda bulundu.

        Vatandaşların yapıların iskan durumuyla ilgili bilgi edinme hakları olduğunu hatırlatan Başkan Yardımcısı Çolpan, sonrasında mağduriyet yaşanmaması için izlenecek yolları açıkladı ve şunları söyledi:

        “Ülkemizin ekonomik şartları ve inşaat piyasasının da bu dar boğazdan etkilenmesi neticesinde ilçemiz nezdinde inşaat sektörünün sıkıntıda olduğu aşikardır. Bu nedenle halkımızın daire veya dükkan edineceği zaman mutlak surette belediyemize müracaat etmesinde ve alacağı mülkiyetle ilgili objektif bilgiler doğrultusunda hareket etmesinde fayda vardır. Öncelikle iskan durumunu belediyemizin ilgili birimlerinden öğrenmeleri zorunludur. İskan olmayan daire ve dükkanların kullanılmaya başlanması neticesinde, bu mülk sahipleri hukuken haklarını kaybettikleri gibi daha sonraki süreçte hiçbir şekilde hak iddiası mümkün olmayıp bu durumda tüm mali ve teknik eksiklikleri kat malikleri üstlenmek zorunda kalacaklardır. Sonuç olarak bu mağduriyetleri yaşamamak için halkımızın bizden bilgi almaları, kendilerinin sorunsuz bir yaşam sürmeleri için elzemdir.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa