Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergene’de okul güvenliği toplantısı Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak başkanlığında yapıldı.

        Tekirdağ genelinde 180 bin öğrencinin ders başı yapacağı 20182019 eğitim öğretim yılının huzur ve güven içerisinde geçmesini sağlamak amacıyla Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’ın başkanlığında Okul Güvenliği Toplantısı yapıldı.

        Okul çevrelerinde alınacak güvenlik tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda, başlayacak olan eğitimöğretim sezonuyla birlikte eğitim camiasında varsa eksikliklerin tespit edilerek bu eksikliklerin bir an evvel giderilmesi ve yeni eğitim öğretim yılının güven ve huzur içerisinde geçirilebilmesi amacıyla güvenlik ve asayiş yönünden alınması gereken tedbirler masaya yatırıldı.

        Toplantıda kısa bir konuşma yapan Kaymakam Fatih Kızıltoprak, “Öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okula gidiş ve gelişleri ile okul servislerinin denetlenmesi ve okul çevrelerinde alınması gereken güvenlik tedbirleri konusunda fikir alışverişinde bulunduğumuz verimli bir toplantı oldu. 20182019 eğitim öğretim yılının tüm ülkemize ve Ergenemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Velilerimize ve öğrencilerimize ve tüm eğitim camiasına huzurlu sağlıklı bir yıl diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa