Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerini birbirinden ayıranE5 karayoluna son kazma vuruldu. Yapılan kazı çalışması ile Edirne Caddesi’nde sona yaklaşıldı.

        Ergene’de alt yapı çalışması tamamlanan Edirne Caddesi’ne son kazma da vuruldu. Yeşiltepe Cami önünden başlayarak Sağlık Mahallesi giriş kısmına kadar kazı çalışması yapılırken, yapılan kazı çalışması ile Edirne Caddesi’ndeki trafik akışında da değişiklik yapıldı.

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Edirne Caddesi’nde gerçekleşen son kazı çalışmasıyla birlikte Edirne Caddesi’nin tamamlanmasına kısa bir zaman kaldı. Kazı çalışmasının ardından dolgu malzemeleri serilecek ve serilen malzemenin sıkıştırılmasının ardından da sıcak asfalt dökülecek.

        Sıcak asfaltın dökülmesi ile tamamıyla trafiğe açılacak olan Edirne Caddesi’nde trafik akışı gidiş geliş olmak üzere iki taraftan ilerleyecek. Yapılan çalışmadan son derece memnun olan Ergene’deki vatandaşlar artık işin sonuna gelindiğini, sıcak asfaltın da son bölgeye dökülmesi ile Edirne Caddesi’nin istedikleri ve bekledikleri görüntüye kavuşacağını belirttiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa