Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Hayrabolu ilçesinde incelemede bulunarak vatandaşların şikayet ve taleplerini dinledi.

        Vali Mehmet Ceylan Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Çerkezmüsellim Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesi Danişment Mahallesi'nde yaptırılan Soğuk Hava Deposunda incelemelerde bulundu.

        Buradan Danişment Mahallesi'nde çiftçilik yapan Resul Kurt’un meyve bahçesine geçen Vali Ceylan bahçeyi gezerek Resul Kurt’tan yetiştirilen ürünler hakkında bilgi aldı.

        Daha sonra Vali Mehmet Ceylan ve beraberindekiler Danişment ve Çerkezmüsellim mahallelerindeki üreticilerle bir araya gelerek üreticinin talepleri ve sorunlarını dinledi. Vali Ceylan ardından da Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan Peynircilik firmasını da ziyaret ederek gerçekleştirilen projeler hakkında firma sahiplerinden bilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa