Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel mahallelerdeki sorunları yerinde dinleme adına muhtarları yerinde ziyaret ederek görüşmeler gerçekleştiriyor.

        Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Marmaracık Mahalle Muhtarı Yusuf Cinoğlu’nu Ergene Belediyesi’nce yaptırılan yeni muhtarlık binasında ziyaret etti. Muhtar Cinoğlu, Başkan Yüksel’i bu güzel muhtarlık binasında konuk etmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

        Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel önceki gün Marmaracık Mahalle Muhtarı Yusuf Cinoğlu’nu muhtarlık binasında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, Ergene Belediyesi Meclis üyeleri Salih Tıknas, Merdin Cantaş ve Ergene Belediyesi Özel Kalem Müdürü Doğan Durmaz da yer aldı.

        Marmaracık Mahalle Muhtarı Yusuf Cinoğlu Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e belediye tarafından yapılarak kendisine tahsis edilen yeni muhtarlık binası için teşekkürlerini sunarken, bunun yanı sıra yine Ergene Belediyesi tarafından yapılan Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Heykeli için de ayrı bir teşekkürde bulundu.

        Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, belediyecilik hizmetlerinde vatandaş memnuniyetinin koordine ayağı olan muhtarlıkların daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak amacıyla mahalle muhtarlarına modern muhtarlık binaları yaptıklarını belirtti. Mahalle ayırmaksızın Ergene Belediyesi’nin tüm birimlerinin sahada çalıştığını söyleyen Başkan Yüksel, “Çok çalışarak büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa