Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ'ın Şarköy ilçesinde Hüseyin Tokmak (23), para anlaşmazlığı yüzünden kavga ettiği Ali Erek'i (43) iş yerinde, 'komando bıçağı' olarak adlandırılan bıçakla öldürdü.

        Şarköy'de, gümüş takı ve gözlük sattığı iş yeri olan Ali Erek, marangoz Ali Tokmak ile oğlu Hüseyin'e dükkanı için raf ve kapı yaptırdı. Marangoz babaoğul, iddiaya göre, başladıkları işi yarım bıraktı. Ali Erek, telefonla aradığı Hüseyin Tokmak ile para anlaşmazlığından tartıştı. Telefon görüşmesinin ardından Tokmak, Erek'in iş yerine geldi. Burada da süren tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüştü. Tokmak, üzerinde taşıdığı 'komanda bıçağı' olarak bilinen bıçağı Erek'in boynuna sapladı. Erek, kanlar içinde yere yığılırken, Tokmak da olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık görevlileri, ağır yaralı Erek'i ambulansla Şarköy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Ali Erek, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. 

        TUTUKLANDI

        Polis ekiplerinin kısa sürede yakaladığı Hüseyin Tokmak ile babası Ali Tokmak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hüseyin Tokmak, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Ali Tokmak ise serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa