Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ’ın nüfus olarak en büyük ilçesi olan Çorlu’nun altyapı sorunları etap etap çözülüyor.

        Son zamanlarda yapılaşmanın hızla arttığı Havuzlar Mahallesi'nde, zaman zaman yoğun kullanıma bağlı olarak su yetersizliği yaşanmaktaydı. Hidroforu olmayan ve yüksek katlarda bulunan aboneler yeteri kadar su alamıyor ve tazyik problemi yaşıyordu. Vatandaşların mağduriyetini gidermek için TESKİ Çorlu Şube Müdürlüğü ekipleri derhal bir çalışma başlattı. Orhan Kemal Caddesinde yapılan çalışmalar neticesinde çapı dar olan şebeke hattı, çapı daha geniş olan içme suyu boruları ile değiştirildi. Böylece yüksek kesimlere de su ulaşması sağlandı.

        Yapılan çalışmaların ardından, Havuzlar Mahalle Muhtarı Ahmet Özgür ve su sorunu yaşayan mahalle sakinleri, sorunun tamamen ortadan kalktığını, artık tazyikli bir şekilde sürekli su alabildiklerini ve bundan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi. Mahalle sakinleri, çalışmayı yapan TESKİ emekçilerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa