Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Ergene Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde bulunan toplam 28 camide çevre ve halk sağlığına yönelik yaptığı çalışması ile bulaşıcı mantar bakteri ve virüslere karşı dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

        Ergene ilçesinde tüm cami ve ibadethanelerin şadırvanlarını ve umumi tuvaletleri Ergene Kaymakamlığının olur yazısına istinaden, Ergene Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından bulaşıcı mantar bakteri ve virüslere karşı dezenfekte edildi. Cami cemaati yapılan temizlik çalışmasından dolayı çok memnun olduklarını belirterek Ergene Belediyesine teşekkürlerini iletti.

        "Ergene halkının sağlıklı ve temiz ortamlarda ibadetini yapması için ekiplerimiz üzerine düşeni yapmaktadır" diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ayrıca belediyeye ait tüm kurban kesim yerlerinde de kurban süresince dezenfekte çalışmalarının devam edeceğini de kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa