Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nce yapılan düve dağıtımında, bu yıl toplam 150 kişi, Genç Çiftçi Projesi'nden faydalandı. Son olarak 20 kişi için düve dağıtımı yapıldı.

        Tekirdağ’ın Karadeniz Mahallesi'nde, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nce düzenlenen düve dağıtım töreninde bir konuşma yapan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, “Gerek hayvancılıkla gerekse de bitkisel üretimle ilimizde ciddi gelişmeler oluyor. Hükümetimizin sürdürülebilir tarım açısından yürütmüş olduğu projeler dahilinde Genç Çiftçi Projesi de gerçekten başarılı bir biçimde yürütülüyor. Gençlerimiz hükümetimizin bu önemli desteği ile vatanına hem üreterek hem de ülke ekonomisine katkı sağlayarak bu imkanları en iyi şekilde değerlendiriyorlar. Bugün de genç çiftçilerimize burada büyükbaş hayvan dağıtımı gerçekleştireceğiz. Bu yıl toplam Tekirdağ'da 150 vatandaşımız Genç Çiftçi Projesi'nden faydalandı” dedi.

        Vali Ceylan'ın konuşmasının ardından 20 genç çiftçiye beşer düve dağıtım sertifikası verildi. Törene, Vali Mehmet Ceylan'ın yanı sıra; Tekirdağ AK Parti Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, kurum müdürleri ve çok sayıda mahalleli katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa