Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde aç kalan başıboş köpekler, bir çiftlikteki 40 tavuk ile 10 hindiyi telef etti. Gözyaşlarını tutamayan çiftlik sahibi, "Malım mülküm gitse bu kadar üzülmezdim" dedi.

        Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle İmam Hatip Anadolu Lisesi arkasında bulunan Adnan Yuvarlak’a ait çiftliğin bahçesinde bulunan tavuk ve hindilere başıboş köpekler saldırdı. Çiftliğe gitmek üzereyken giriş kapısının altından çıkan köpeği gören çiftlik sahibi Adnan Yuvarlak, tavuk ve hindilerinin telef olduğunu görünce büyük bir şok yaşadı.

        "Sadece bir tavuk sağ kalmış"

        Büyük bir üzüntü içinde olduğunu ifade eden Adnan Yuvarlak, kümeste 50 hayvanının telef olduğunu, sadece bir tavuğunun sağ kurtulduğunu söyledi. Belediyenin başıboş köpeklere çözüm bulması gerektiğini kaydeden Yuvarlak, "Çiftliğime hayvanlarımı dolaşmaya gelirken kapının altından köpek çıktı. Geldim kümese baktım ne tavuğum kalmış, ne de hindim. 50 tane can gitti, yazık değil mi bu hayvancıklara" diye konuştu.

        "Malım mülküm gitse bu kadar üzülmezdim"

        "50 bin lira kaybetsem bu kadar acımazdım" diyen Yuvarlak, "Belediyeye sesleniyorum; bu sokak köpeklerine bir çözüm bulunsun. Üzüntüm çok büyük. Malımı mülkümü çalsalar bu hayvanlara üzüldüğüm kadar üzülmezdim. Yazık günah bu hayvancıklara, gözüm gibi baktım onlara, hepsi neşe kaynağımdı. Olmaz böyle bir şey kaymakama kadar şikayet edeceğim" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa