Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde girdikleri bir büfeyi soyan ve polisi görünce kaçmaya çalışan 4 kişi, nefes kesen kovalamacayla yakalandı. Gözaltına alınan 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutukladı.

        Olay, Çerkezköy'ün Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Cefa Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kiralık bir otomobille geldikleri Çerkezköy’de yüzlerine kar maskesi takarak kapının kilidini demir makas ile keserek girdikleri büfeyi soyan hırsızlar devriye gezen polis ekipleri tarafından fark edildi. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan, içinde 4 kişinin bulunduğu otomobil sürücüsü kaçmaya başlayınca kovalamaca yaşandı. Polis, tüm ikazlara rağmen sürücüsünün durmadığı otomobilin lastiklerini ateş ederek patlattı. Buna rağmen jant üzerinde kilometrelerce kaçan şahıslar, Kızılpınar Mahallesi yakınlarında önleri kesilerek durduruldu.

        Gözaltına alındılar

        Polis ekipleri, hırsızlık zanlıları Yusuf S. ve Özkan E. (17) ile Serkan (18) ve ağabeyi Serdar Y.’yi (20) gözaltına aldı. Otomobilde yapılan aramada ise çalınan sigaralar ile hırsızlık için kullanılan kar maskeleri ve demir makası bulundu.

        Polisteki ifadelerinin ardından Çerkezköy Adliyesine sevk edilen 4 şahıs, nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa