Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Ergene Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği yaz okulu kurslarından biri olan Halk Oyunları Yaz Okulu, Marmaracık ve Velimeşe mahallelerinde devam ediyor.

        Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslardan öğrenciler kadar veliler de çok memnun kalıyor. Ergene Belediyesinin ücretsiz yaz okulu kurslarından biri olan Halk Oyunları Yaz Okuluna rağbetin bu sene oldukça fazla olduğu kaydedildi. Ergene ilçesinin 17 mahallesinden de öğrenciler tarafından katılımın sağlandığı Halk Oyunları Yaz Okulunda toplamda 98 öğrenci yer alıyor.

        2 Temmuz tarihinde başlayan Halk Oyunları Yaz Okulu kurslarının Marmaracık Mahallesi’ndeki düğün salonu ile Velimeşe Mahallesi’nde bulunan düğün salonlarında gerçekleştirildiği kaydedildi. Haftada 2 gün gerçekleşen Halk Oyunları Yaz Okulunda öğrenciler farklı yörelere ait dans figürlerini öğreniyor.

        Velimeşe Mahallesi'nde önceki gün gerçekleşen kursu ziyaret eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel öğrencilere başarılar dilerken onlarla yakından ilgilenen kurs öğretmenlerine de teşekkür ederek, "Bu sene değişik branşlarda açmış olduğumuz yaz okullarında öğrenci kardeşlerimiz yaz tatillerini en iyi şekilde geçiriyor. Ergene Belediyesi olarak çocuklarımıza eğitim alanında her türlü desteği veriyoruz vermeye de devam edeceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa