Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorlu’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

        Edinilen bilgilere göre kaza, Çorlu Süleymapaşa yolu üzerinde yer alan TEİAŞ merkezi yakınlarında meydana geldi. İddialara göre, Süleymapaşa yönüne seyir halinde olan Abdulmuttalip Koşucu (72) idaresindeki otomobil, yol üzerindeki kavşağa geldiği sırada dönüş yaparak yeniden Çorlu istikametine geçiş yapmak isterken, Süleymapaşa yönüne gitmekte olan Ahmet Emre S. idaresindeki 34 NT 9533 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada emekli öğretmen olduğu kaydedilen otomobil sürücüsü Abdulmuttalip Koşucu olay yerinde hayatını kaybederken, diğer sürücü kazayı yara almadan atlattı.

        Kazada yaralanan ve olay yerine sevk edilen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılan 4 kişi ise tedavi altına alındı.

        Kaza nedeniyle Çorlu Süleymanpaşa arasındaki yolun bir bölümünde trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme çalışmaları, kazada hayatını kaybeden sürücünün cansız bedeni ile kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.

        Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa