Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorlu’da meydana gelen ilginç hırsızlık olayı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Bir iş yerinin bahçesindeki köpeği gözlerine kestiren 2 hırsızdan 1'i gözcülük yaparken diğeri tel örgüleri aşarak iş yerinin bahçesine girdi ve kulübesindeki köpeği çaldı. Bu anlar iş yerinin kamerasına anbean yansıdı.

        Olay, önceki gece Çorlu Yeni Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren bir iş yerinin bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sitedeki iş yerlerinin kapanmasının ardından harekete geçen 2 hırsızlık şüphelisi gözlerine bir iş yerinin bahçesindeki köpeği kestirdi. Şüphelilerden 1'i gözcülük yaparken diğeri iş yerinin tel örgüsünü aşarak köpek kulübesinin bulunduğu alana girdi. Köpeği yiyecek vererek uysal hale getiren köpek hırsızı sırtladığı köpeği tel örgüden dışarı attı.

        Sabah saatlerinde iş yerine geldiklerinde köpeğin yerine olmadığını fark ettiklerini kaydeden Beytullah Kaplan, "Köpeğimizi yerinde göremeyince bitişikteki dükkanın güvenlik kameralarına baktık. İş yerinin önünden geçen 2 kişinin köpeği fark ettikten sonra geri döndüklerini, içeri giren 1 kişinin köpeğe bir şey verdiğini ve köpeğimizi çaldıklarını fark ettik" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa