Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bu yıl ilki düzenlenen Alışveriş Fuarı’nın sona ermesinin ardından değerlendirme toplantısı düzenlendi.

        Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’ın yanı sıra fuarın düzenlenmesinde katkı sağlayan kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

        Toplantıda fuarda düzenlenen etkinlikler, katılımcıların ilgisi, çalışmaları ve paydaşların katkıları değerlendirildi. Bir sonraki sene tekrar düzenlenecek olan Çorlu Alışveriş Fuarı’nın 2019 yılında çok daha dolu bir içerikle yapılması konusunda fikir birliğine varıldı. Değerlendirme toplantısında ayrıca katılımcılar üzerinde uygulanan ve sonuçlandırılarak rapor haline getirilen değerlendirme anketi sonuçları da masaya yatırıldı.

        Toplantı sonunda katılımcılar, fuara katılım göstererek katkı sağlayan tüm paydaşlara teşekkürlerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa