Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye 3. Futbol Ligi’nde yer alan ve Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi konumunda bulunan Ergene Velimeşespor’un lig maçlarını oynayacağı Velimeşe Stadyumu’nun Ergene Belediyesi tarafından yaptırılan tribün yenileme çalışmaları tamamlandı.

        Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de Türkiye Futbol Federasyonu 3.Ligi’nde mücadele edecek olan Ergene Velimeşespor maçlarını Velimeşe Mahallesi’nde bulunan stadyumda oynayacak. İlk sezonunda maçlarının bir kısmını kendi sahasından ayrı kalarak Lüleburgaz ve Çorlu’da oynamak zorunda kalan Ergene Velimeşespor sezonun sona ermesinden sonra Ergene Belediyesi’nin başlatmış olduğu ek tribün çalışmalarının tamamlanması ile birlikte yeni sezonda maçlarını artık Velimeşe’de oynayacak.

        Tamamlanan tribün çalışması ile seyirci kapasitesinin bin 500 kişiye çıkartıldığı Velimeşe Stadyumu’nda ayrıca yenilenen tesiste oyuncu soyunma odaları, bay, bayan tuvaletleri duş alanları antrenör ve hakem odaları ile revir de bulunuyor.

        Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Maalesef liglerde Trakya’mızı temsil eden takım sayısı çok az. Bunların sayısının çoğalması lazım. Bunun için de takımların desteklenmesi lazım. Biz takımlarımızın hepsini elimizden geldiği kadar destekliyoruz. İlçemizi Türkiye genelinde başarılı bir şekilde temsil eden Ergene Velimeşespor ile gurur duyuyoruz. Sporun ve sporcunun her daim yanında olan Ergene Belediyesi, spora destek vermeye devam edecektir” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa