Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'ın Ergene ilçesi Ulaş Mahallesi çamlık piknik alanındaki çöpler Ergene Belediyesi temizlik işleri personeli tarafından temizlendi.

        Yaz döneminde bölgede en çok tercih edilen piknik alanlarından biri olan Ulaş Mahallesi’ndeki Çamlık Piknik Alanı her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da yoğun bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Piknik yaparak hafta sonu tatillerini geçiren bazı sorumsuz piknikçilerin çöplerini konteynerlere atmak yerine oldukları yere bırakmaları kötü görüntüye ve çevre kirliliğine neden oldu. Ergene Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı personel hafta sonu yüzlerce vatandaşa ev sahipliği yapan Ulaş Mahallesi'ndeki piknik alanında temizlik çalışması yaptı.

        Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Çamlık alanı içinde yeterli sayıda çöp konteynerlerimiz, çöp kutularımız var. Çöp kutularına atılmayan çöpler çevre kirliliğine ve kötü görüntülerin ortaya çıkmasına neden oluyor. Burası sadece hafta sonları değil, hafta içinde de vatandaşlarımız tarafından kullanılmakta. İnsanlarımızı temizlik konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz. Piknik yapan vatandaşlarımızdan çöplerini park içinde bulunan çöp kutularına atmalarını rica ediyoruz" denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa