Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ'ın Malkara ilçesinde Aydın Kızılsu'nun sitenin bahçesinde gördüğü yılanı kaçırmak için yaktığı ateş, yandaki okulun bahçesindeki kuru otları tutuşturdu. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

        Gazibey Mahallesi Kurtuluş Caddesi'ndeki bir sitede oturan Aydın Kızılsu (40), bahçede çocukların oynadığı alanda yılan gördü. Kızılsu, dumanla yılanı kaçırmak için bahçede çöpleri toplayıp ateş yaktı. Bu sırada kıvılcımlar, rüzgarın da etkisiyle sitenin hemen yanında bulunan Hüsniye Hanım Mesleki ve Anadolu Lisesi'nin bahçesine sıçrayıp kuru otları tutuşturdu. Yangın, okul bahçesindeki otluk alanı sarınca Kızılsu, itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye erleri, yangına müdahale ederek söndürdü.  

        Okul müdürü ve öğretmenler okula gelerek incelemede bulundu. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa