Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri, yaz gecelerini renklendirmeye devam ediyor. Bu haftanın filmleri, "Şirinler" ve "Adile Teyze" oldu.

        Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesinin dört yıldır sürdürdüğü ve büyük ilgi gören Açık Hava Sinema Günleri’nde bu hafta çocuklar için Şirinler ve yetişkinler için de Adile Teyze filmi gösterildi. Cuma akşamı Süleymanpaşa Çocuk Kulübü bahçesinde Şirinler isimli animasyon film gösterimi gerçekleştirilirken, çocuklara patlamış mısır ikramı da yapıldı. Cumartesi gecesi ise sahil dolgu alanda Türk sinemasının en büyük oyuncularının bir araya geldiği Adile Teyze filmi ile Tekirdağlı sinemaseverler keyifli bir gece yaşadı. 4. Açık Hava Sinema Günleri, yaz boyunca cumartesi akşamları sinemaseverlerle buluşmaya devam edecek.

        4. Açık Hava Sinema Günleri programında yer alan filmler: 11 Ağustos saat 21.00–Çiçek Abbas, 18 Ağustos saat 21.00–Leblebi Tozu, 25 Ağustos saat 21.00–Son Mektup

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa