Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Futbol Federasyonu’nun U14 Milli Takımı oluşturmak için gerçekleştirdiği Tekirdağ bölge organizasyonu, bölge antrenörleri tarafından Ergene’nin Ulaş sahasında gerçekleştirildi.

        U14 yaş grubunda 126 futbolcunun katıldığı organizasyonda 17 antrenör görev aldı. Tekirdağ U14 karmasının en iyi 22 oyuncusunun seçileceği organizasyonu Kaymakam Fatih Kızıltoprak da beraberinde Ergene Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Özgür Esur ile birlikte ziyaret etti.

        Ziyaret esnasında Kaymakam Fatih Kızıltoprak sporun öneminden bahsetti ve organizasyonun Ergene ilçesinde yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Kaymakam Kızıltoprak ayrıca, organizasyonun yapılmasında emeği geçen başta Ergene Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı ve tüm antrenör ekibine teşekkür etti ve sporculara başarılar dileyerek, bu tarz çalışmalara her zaman destek verdiklerini dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa