Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Tekirdağİstanbul karayolunda hafta sonu tatili nedeniyle araç yoğunluğu yaşandı.

        İstanbul ve yakın illerdeki vatandaşlar hafta sonu tatillerinde genellikle Tekirdağ’da bulunan Altınova ve Kumbağ halk plajları ile bu güzergahta bulunan illeri tercih ediyor. Yaz ayları olması sebebiyle sıcaklardan bunalıp hafta sonu tatillerini burada geçiren vatandaşlar, Pazar akşamı dönüşe geçmesiyle birlikte Tekirdağ’dan İstanbul yönüne yoğunluklar yaşanıyor. Tatilcilerin dönüş yolunda yoğunluklar yaşanmaya devam ederken, İstanbul’a giden karayolunun bölümü araçlarla dolup taşarken, Tekirdağ’a gelen karayolunun bölümü ise boş kaldı.

        Zaman zaman maddi hasarlı kazalarında meydana geldiği tatilcilerin dönüş yolunda, yaşanan yoğunluğu rahatlatmak için Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri merkez ilçe Süleymanpaşa’da bulunan sahil yolunda denetimlerini artırdı. Araç yoğunlukları gece geç saatlere kadar sürdü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa