Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde malzeme dolu kamyonetin kasasında bulunan bir vatandaşın, eşyalara sarılarak yolculuk yapması tehlikeye davetiye çıkardı.

        Olay, Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşaİstanbul yolu üzeri Baykallar mevkiinde meydana geldi. Gece geç saatlerde Tekirdağ’dan İstanbul yönüne giden kamyonette, bir vatandaşın malzeme dolusu eşyaların üzerinde yolculuk yapması görenleri hayrete düşürdü. Hiçbir tehlikeye aldırış etmeden yaklaşık 3 metreye erişen eşya dolusu kamyonette yolculuk yapan şahıs, zaman zaman zor anlar yaşayarak kamyonette bulunan eşyalara tutunup yolculuğuna devam etmeye çalıştı.

        Kamyonetin kasasındaki eşyalara ve demir parmaklıklara tutunarak tehlikeli yolculuk yapan vatandaşın o zor anlarını gören diğer sürücüler, korna çalarak uyarıda bulundu. Kazaya davetiye çıkaran ve işçi olduğu tahmin edilen kişi, kamyonet kasasında vatandaşların şaşkın bakışları arasında gözlerden kayboldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa