Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesindeki 3 okula, Şehit Er Kadir Dadaş, Şehit Yarbay Songül Yakut ve Şehit Demet Sezen’in isimleri verildi.

        2012 yılında Tunceli’de vatani görevini yaptığı sırada PKK’nın yola döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan ve kabri Kapaklı’nın Karaağaç Mahallesi'nde bulunan er Kadir Dadaş’ın ismi mahallesindeki okulda yaşatılıyor. 20172018 eğitim öğretim yılında açılan Şehit Kadir Dadaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gıda teknolojisi, giyim üretim teknolojileri, kimya teknolojisi ve tasarım teknolojileri olmak üzere 4 bölümde eğitim veriyor.

        Şehit Songül Yakut Anaokulu

        1 Haziran 2017 tarihinde Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba'dan havalanan helikopterin kısa bir süre sonra düşmesi sonucu şehit olan Yarbay Songül Yakut’un ismi Karaağaç Mahallesi’ne yapılan ve 20182019 eğitim öğretim yılında eğitime başlayacak olan anaokuluna verildi.

        15 Temmuz şehidimizin ismi yaşatılıyor

        15 Temmuz hain kanlı darbe girişiminde, görev yaptığı Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit düşen Özel Harekat Polisi Demet Sezen’in ismi de Kapaklı’da bir anaokulunda yaşatılıyor. Kapaklı’nın Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Şehit Demet Sezen Anaokulu 20172018 eğitim öğretim yılında eğitime başladı ve 4 şubesiyle hizmet veriyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa