Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ilk yardım eğitimi düzenlendi.

        İki Şarköy ilçesine bağlı Eriklice Mahallesi'nde düzenlenen ve 17 mahallede daha düzenlenecek olan eğitime çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan, Şeref Çetin ve Dr. İpek Elif Atayman'ın da katıldığı eğitimde konuşan

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kurulalı 4 sene 3 ay oldu. Kurucu Belediye Başkanı olarak bugüne kadar birçok çalışmamız oldu. Alt yapı çalışmalarına ağırlık verdiğimiz ilk dönemlerin ardından artık sosyal ve kültürel faaliyetlere de başladık. 17 mahallemizde bu eğitimleri vereceğiz. Hepimizin başına gelebilecek durumlar için ilk yardım eğitimi almak hayat kurtarıcı olacaktır. İlk yardıma ihtiyaç duymayacağımız günler temennisi ile güzel sağlıklı günler diliyorum” dedi.

        Ardından Arel Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Psikolog Dr. Pervin Tunç katılımcılara bilgiler verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa