Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tüm Türkiye'de olduğu gibi Tekirdağ’da da KPSS’ye giren öğrenciler içeride ter dökerken, onları bekleyen velileri ise bunaltıcı sıcaklarda saatlerce çocuklarının sınavdan çıkmalarını bekledi.

        Lisans mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Tekirdağ’da da yoğun katılımla gerçekleşti. Tekirdağ’da da KPSS’ye giren öğrenciler içeride ter dökerken, onları bekleyen velileri ise bunaltıcı sıcaklardan korunmak için okul duvarları ve etrafta bulunan ağaçların gölgesinde bekledi.

        Sınav nedeniyle okulların etrafında araç yoğunluğu yaşanırken, öğrencilerin sınavdan çıkmalarıyla birlikte, cadde aralarında trafik felç oldu. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Polisi ekiplerinin devreye girmesiyle kilitlenen trafik normale döndü.

        Öğleden sonraki oturum ise saat 14.30'da başlayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa