Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde yer alan Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi içerisinde faaliyet gösteren kozmetik fabrikasında yangın çıktı.

        Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilirken jandarma ekipleri güvenlik tedbiri aldı. Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, 50 işçi bulunan fabrikadaki işçilerin tamamının tahliye edildiğini, yaralanan ya da can kaybı olmadığını kaydetti. CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de yangının yaşandığı yere gelerek yetkilerden bilgi aldı.

        Kozmetik fabrikasında bulunan deodorant ve parfüm şişeleri yangın sırasında birbiri ardına patlayarak etrafa saçıldı. Dumandan etkilenen bir itfaiye erine sağlık ekipleri müdahale etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa