Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ düzenlenen ‘Açık Hava Sinema Günlerinde’ vatandaşlar açık havada kurulan dev ekrandan sinema izlemenin keyfini yaşıyor.

        Tekirdağ’da yaz aylarında sıcak havalar nedeniyle içeride bunalan vatandaşlar hafta sonunu fırsat bilerek kendilerini dışarı atıyorlar. Yaz sıcakları nedeniyle kendilerini dışarı atan vatandaşların geneli özellikle sahil kesimlerinde yoğunlaşıp geceleyin denizden esen serin rüzgarın keyfini çıkarıyor.

        Açık havada sinema keyfi

        Sahilde yoğunlaşan vatandaşlar için Süleymanpaşa İlçesinde bulunan sahil dolgu alanda Açık Hava Sinema Günleri düzenleniyor. Özellikle hafta sonları sahil dolgu alanda yoğunlaşan insanlar, denizden esen serin havanın yanı sıra açık havada kurulan dev ekrandan sinema izlemenin keyfini de yaşıyor.

        “Sahilde farklı bir hava oluşturuyor”

        Buraya gelen vatandaşlar, açık havada kurulu olan dev ekrandan gece boyunca film izlediklerini ve bunun keyif verdiğini ifade ederek, “Her şehirde böyle şeylerin olması gerekir. Çünkü insanlar sahile indiğinde deniz keyfinin yanı sıra burada insanı kendine çekecek bir aktivitenin olması güzel bir şey. Sahilde farklı bir hava oluşturuyor insanlar buraya gelip açık havada keyif çıkarıyor” dediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa