Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji TCL MOVETIME MT30 Türkiye’de satışa sunuldu - Teknoloji Haberleri

        MOVETIME Akıllı Çocuk Saati MT30 rengârenk dokunmatik ekranı ve kullanımı kolay özellikleriyle öne çıkıyor. Çocuklar arkadaşlarını Bluetooth aracılığıyla ekleyebiliyor, eğlenceli emojiler ve mesajlar gönderebiliyor ve cihazda var olan oyunla oynayabiliyor. Elbette ebeveynler de özel uygulamalar sayesinde çocuklarıyla her zaman bağlantıda oluyorlar.

        Bu yeni hücresel-bağlantılı kol saati, çocukların ebeveynlerini ve seçtikleri arkadaşlarını aramalarını veya mesajlaşmalarını sağlayıp onların eğlenceli günlük arkadaşı olurken aynı zamanda da önceden belirlenmiş bir bölgeden çıkmaları durumunda ebeveynlerine anında bildirim gönderiyor.

        Kompakt ve küçük bileklere göre tasarlanan MOVETIME Akıllı Çocuk Saati MT30, değiştirilebilir saat ekranı ve renkli kordonuyla dikkat çekiyor. Hücresel bağlantı özelliğiyle MT30, ebeveynlerin ve çocukların birbirlerine sesli mesaj yollamaları ve arama yapmalarına izin verirken; tek şarjla iki güne kadar pil ömrü sunuyor. MOVETIME Akıllı Çocuk Saati MT30 ayrıca IP67 seviyesinde toza ve suya (statik suda bir metreye kadar) dayanıklılığa sahip.

        MT30, çeşitli konum özellikleri içererek Snapdragon Wear 2100 platformunun GPS özelliği sayesinde kapalı ve açık alanlarda konumlandırma, çift yönlü arama ve güvenli bölge işlevleri sunuyor. Kol saatinin üstündeki SOS (İmdat) tuşu, cihazın acil durumlarda yardım çağırmasını ve üstün konum doğruluğu sunmasını sağlıyor. Ayrıca güvenli bölge özelliği sayesinde, cihaz önceden ayarlanmış bir alandan çıktığında uyarı gönderiyor. Aileler özel uygulamalar ve cihaza bağlanabilmeleri sayesinde çocuklarının nerede olduğunu gün boyunca izleyebiliyor.

        MOVETIME Akıllı Çocuk Saati MT30 ayrıca çocuklara yapılacaklar listesi ve hatırlatıcı işlevlerini sunarak, zaman yönetimini öğrenme konusunda onlara yardımcı oluyor. Önemli günleri ve randevuları işaretleme özelliği sayesinde de ebeveynlerin hayatını kolaylaştırıyor. TCL MOVETIME Akıllı Çocuk Saati MT30’un önerilen satış fiyatı 699 TL olarak belirtildi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa