Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Taşerona ikramiye ne zaman verilecek? Taşerona 52 günlük ikramiye tarihi belli oldu mu? - İş-Yaşam Haberleri

        Taşerona kadro başvurusu sürecinin ardından başvuru sonuçlarını sabırsızlıkla bekleyen vatandaşların akıllarındaki bir diğer soru ise 52 günlük ikramiye tutarı ve ikramiyelerin ödeneceği tarih. Çalışma hayatında tediye adıyla biline ikramiye, yılın belirli günlerinde ödenmektedir.

        Taşerona kadro çalışmalarını olduğu süreçte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, taşerona 52 günlük ikramiyenin verileceğini açıklamıştı. Peki, Bakan Sarıeroğlu'nun açıkladığı taşerona 52 günlük ikramiye ne zaman verilecek? İşte taşeron işçilere verilecek 52 günlük ikramiye ile ilgili merak edilenler..

        TAŞERONA 52 GÜNLÜK İKRAMİYE NE ZAMAN VERİLECEK?

        24 Ocak 2018 tarihli Resmi Gazete'de yer alan bilgiye göre, 6772 sayılı kanun kapsamına giren çalışan işçilere 2018 yılında tediye ödemeleri, 26 Ocak, 8 Haziran ve 24 Aralık 2018 tarihlerinde yapılacak. Fakat bu ödemelerin henüz statüleri belli olmadığı için taşeron işçileri kapsayıp kapsamadığı bilinmiyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa