Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Talisca neden yok? Talisca neden oynamıyor? Şenol Güneş'ten açıklama - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk 3 maçında 9 puan toplayarak G Grubu'nda lider durumda bulunan Beşiktaş, 4. maçında Monaco'yu ağırlıyor. Kara Kartal'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılı isimlerinden Anderson Talisca, Monaco karşısında ilk 11'de yer almıyor. Şenol Güneş, Monaco maçı 11'i tercihiyle ilgili açıklamalar yaptı.

        Maç öncesinde yayıncı kuruluşa açıklamalar yapan Şenol Güneş, "Neleri kazanacağımızı biliyoruz. Monaco ile daha zor bir maç oynayacağız. Bireysel oyuncuları iyi bir takım. Kadroda olmayan Negredo, Lens, Mitrovic, Necip... Hepsi değerli oyuncular, hepsi oynayabilir. Medel de aynı şekilde." şeklinde konuştu.

        REKLAM

        Güneş, Talisca'yla ilgili olarak ise "Üçlü bir orta saha ile oynayacaklar. Hem orta sahayı kapatmamız, hem de top kayıpları yapmamamız gerekiyor. Talisca'yı belki daha sonra hamle olarak kullanabiliriz." ifadelerini kullandı.

        Talisca, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezonki ilk maçında Porto ağlarını havalandırmıştı. RB Leipzig mücadelesinde 71 dakika sahada kalan Brezilyalı yıldız, rakip fileleri bir kez daha havalandırmıştı. Talisca, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Cenk Tosun ve Ryan Babel'den sonra en golcü ismi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa