Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor kim elendi? 13 Temmuz Survivor finalistleri kimler? Acunn Survivor SMS sıralaması.

        Survivor 2020'de son eleme heyecanı yaşanıyor. Yarın akşam finalin yapılacağı ve şampiyonun belli olacağı Survivor 2020'de Barış, Yasin ve Cemal Can canlı yayında halk oylaması yapıldı. En düşük oyu alan yarışmacı finale veda etmek zorunda kaldı. İşte, 13 Temmuz Survivor 2020'de yaşananlar...

        CEMAL CAN, SURVIVOR 2020’NİN SON DOKUNULMAZI!

        Survivor 2020’de yarışmanın tarihinde bir ilk olan canlı yayında dokunulmazlık oyunu oynandı. Final Dörtlüsü olan Cemal Can, Berkan, Barış ve Yasin Survivor’ın Cuma ve Cumartesi günü ekrana gelen canlı yayınlarında parkurda yarıştılar. İlk günün birincisi Berkan olurken ikinci günün birincisi Cemal Can oldu. Bu iki yarışmacı, son kez karşı karşıya geldi. 3 olanın kazanacağı Survivor 2020’nin son parkur oyununda kazanan isim Cemal Can oldu. Berkay ise dün akşam yapılan SMS oylamasında en düşük oyu alarak yarışmaya veda etti.

        REKLAM

        SURVIVOR 2020 FİNALİSTLERİ KİMLER OLDU?

        Survivor 2020'de yarın gerçekleşecek büyük finalde yer alan birinci finalist Barış, ikinci finalist ise Cemal Can oldu.

        SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

        Kalan üç kişi Acun Ilıcalı ile birlikte İstanbul’a geldi. Galataport’ta yapılacak büyük finalin ilk gününde canlı yayında bir eleme daha yapıldı. SMS sıralamasında en düşük oyu alan Yasin Survivor 2020 şampiyonluğuna veda etmiş oldu.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa