Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor eleme adayları belli oldu! 14 Nisan Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı?

        Survivor'da haftanın son gününde eleme adayları konseyde yapılan oylama sonucunda belli oldu. Survivor'da bu hafta elenecek yarışmacıYunan yarışmacılardan bir isim olacak ve adaya veda edecek. Peki Survivor eleme adayları kimler? 14 NisanSurvivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı?

        SEDA'DAN HİKMET'E BÜYÜK TEPKİ

        Survivor Türkiye Yunanistan dokunulmazlık oyununda Dimitra ile karşı karşıya gelen Seda atışlarda sayıyı rakibine kaptırdı. Seda'nın vakit kaybettiğini düşünen Hikmet'in sözlerine Seda sert tepki vererek; "Allah rızası için sus!" dedi.

        SURVIVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

        Survivor'da siyah ve beyaz takımın Türk yarışmacıları iletişim ödül oyununda karşılaştı. İletişim oyununda erkeklerde Yusuf, kadınlarda ise Seda kazandı.

        REKLAM

        SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor Türkiye Yunanistan'ın 47. bölümünde iki takım haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Zorlu parkur mücadelesinde siyah ve beyaz takım karşı karşıya geldi ve Katerina Dalaka'nın üstün oyunu ile siyah takım 10-8 skorla kazandı.

        SURVIVOR ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU?

        Survivor Türkiye Yunanistan ada konseyinde Yunan yarışmacılar arasından ilk eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden beyaz takımda Yunan yarışmacıların oylarıyla ilk eleme adayı belirlendi...

        Survivor'da beyaz takımdaki Yunan yarışmacıların oylarıyla ilk eleme adayı olan isim Tony oldu. İkinci eleme adayı ise Kyriakos oldu.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa