Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor eleme adayı kim oldu? 6 Temmuz Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor finali ne zaman?

        Survivor dokunulmazlık oyunu heyecanı bu akşama damga vurdu. Survivor'da bireysel dokunulmazlık oyunları oynandı ve bu hafta dokunulmazlığı kazanan finale bir adım daha yaklaşmış oldu. Bu haftanın 3. son eleme adayı belirleniyor. İşte 6 Temmuz 2020 Survivor eleme adayları ve dokunulmazlığı kazanan isim...

        SURVIVOR 3. ELEME ADAYI BELLİ OLDU MU?

        Survivor 2020'de bu akşam haftanın üçüncü eleme adayı belirleniyor. Survivor eleme adayı birazdan açıklanacak.

        SURVIVOR 3. DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

        Surivor 2020'de 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı takımından Survivor Elif - Kırmızı takımından Survivor Sercan mücadelesi finalde Survivor 2020'de heyecan dolu anlar yaşattı. Survivor 3. dokunulmazlık oyununu Sercan Yıldırım kazandı.

        REKLAM

        SURVIVOR FİNALİ NE ZAMAN?

        Survivor mücadelesinin sona ereceği tarihi Acun Ilıcalı katıldığı programda dile getirdi. Finale sayılı günler kaldığını belirten ve son 7 günde büyük sürprizlerin olacağının altını çizen Ilıcalı’nın yaptığı açıklamaya göre Survivor 2020 finali 13-14 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek.

        SURVİVOR 2. DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

        Kıyasıya mücadelenin yaşandığı dokunulmazlık oyununda bu sefer farklı bir durum yaşandı. Son 4 dokunulmazlık oyununda da dokunulmazlığı kazanan ve geçen haftaki 3 eleme adayını belirleyen Sercan dün akşamki dokunulmazlık oyununda erken elendi ve dokunulmazlık oyununun finali Cemal Can ve Barış arasında yapıldı. Ve 5 Temmuz Survivor dokunulmazlık oyununun kazananı CEMAL CAN oldu.

        SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

        Survivor'da Cumartesi günü haftanın ilk eleme adayı bireysel dokunulmazlığı kazanan Sercan tarafından belirlendi. Sercan geçen haftaki stratejimi uygulamayı düşünüyorum diyerek ilk eleme adayı olarak BERKAN'ın ismini verdi.

        Dün akşam ise haftanın 2. eleme adayı dokunulmazlığı kazanan Cemal Can tarafından belirlendi. Cemal Can, "Limitlerimi en çok zorlayan ismi söylemek istiyorum. Ona teşekkür etmek istiyorum. Onun sayesinde kendimdeki gücü bulabildim. O yüzden Sercan demek istiyorum" dedi. Böylece 2. eleme adayı SERCAN oldu.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa