Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor kim elendi, hangi isim adadan gitti? 22 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor ilk eleme adayı kim oldu?
        • 1

          Survivor'da son haftalara girilirken kıran kırana mücadeleler yaşanıyor. Bilindiği gibi son ada konseyinin ardından SMS oylaması sonucunda adaya ve hayallerine veda eden isim Berkan Karabulut olmuştu. Bu hafta kimin eleneceği ise merak konusu oldu. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 22 Haziran Survivor eleme adayı kim oldu? İşte son bölümde yaşananlar ve daha fazlası...

        • 2

          SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

          Survivor'da bireysel dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Rakiplerini eleyerek finale çıkan Batuhan ve Adem ikilisi dokunulmazlık için kıyasıya bir müdaceleye girişti. Final oyununda ilk dokunulmazlığı kazanan yarışmacı 4-2'lik skorla Adem Kılıçcı oldu.

        • 3

          SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

          Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayı 1. dokunulmazlığı kazanan Adem Kılıçcı tarafından belirlenirken haftanın ilk eleme adayı Ayşe oldu.

        • 4

          SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

          Survivor'da 1. dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Adem olurken ödülünde sahibi oldu. Ödülden faydalanması iki kişi belirleyen Adem, Ayşe ve Batuhan ikilisini seçti.

        • 5

          SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

          SMS oylaması sonucunda Survivor'a veda eden isim son isim Berkan Karabulut olmuştu.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa