Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Türk dünyası için çekilen ‘Turan’ klibi yayınlandı

        Projenin müziğini Kazakistan’ın ünlü bestecisi Ğalamat Beysekoja bestelerken klibin hikayesinde ise iki kardeşin vedasından, büyük Turan ve birlik hayallerinden bahsediyor. Dombra müziği eşliğinde çekilen proje tüm Türk dünyasına kardeşiz mesajı vererek izleyicilerin beğenisine sunuldu. Klip yayınlanmasının ardından sosyal medyada büyük ilgi gördü.

        Klibin Yapımcılığını ve oyunculuğunu üstlenen Fatih Osmanlı, ”Projeyle amacımız bütün Türklere aslında ne kadar yakın olduğumuzu, kardeş olduğumuzu ve bir olmamız gerektiğini anlatmak ve hatırlatmaktır. Daha nice güzel projeler çekip Türk dünyasına armağan etmek istiyoruz. Şu an ‘Gök Börü’ projesi üzerinde çalışmaktayız” dedi.

        REKLAM

        Klibin videosu ise Youtube platformundan izlenebiliyor

        Fatih Osmanlı kimdir?

        Fatih Osmanlı; 11 Eylül 1979 Almatı Kazakistan doğumlu aslen Ahıska Türkü'dür. 2017 yılında Türkiye’ye yerleşip temel oyunculuk dersleri alıp hayal ettiği oyunculuk kariyerine başladı. Kuruluş dizisinde başarılı oyunculuk performansı ile dikkatleri çekmeyi başardı.

        Kuruluş Osman dizisinde Sencer Alp karakterini canlandırdı. Oyunculuk kariyerini, senarist, yönetmen ve yapımcı olarak devam ettirmek istiyor. Tarihi dönem dizileri birlikte, dönem filmleri, belgesel, tiyatro oyunları gibi çeşitli kültürel ve tarihi proje hazırlıkları yapmaktadır.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa