Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi St Truiden: 1 - Standard Liege: 1 (Maç sonucu) - Futbol Haberleri

        St Truiden takımının 11'inde şu oyuncular yer buldu: Kenny Steppe, Takehiro Tomiyasu, Pol Garcia, Jorge Teixeira, Alexis De Sart, Roman Bezus, Samuel Asamoah, Daichi Kamada, Casper De Norre, Jordan Botaka, Yohan Boli

        Standard Liege takımın hocası sahaya şu oyuncuları sürdü: Guillermo Ochoa, Zinho Vanheusden, Milos Kosanovic, Uche, Gojko Cimirot, Collins Fai, Samuel Bastien, Konstantinos Laifis, Renaud Emond, Obbi Oulare, Maxime Lestienne

        Ev sahibi 45. dakikada Daichi Kamada ile 1-0 üstünlük sağladı. İlk yarı 1-0 sona erdi. 59. dakikaya gelindiğinde Standard Liege, Obbi Oulare ile beraberliği sağladı: 1-1.

        İkinci 45 dakikada Standard Liege futbolcusu Collins Fai ile St Truiden futbolcuları Pol Garcia, Samuel Asamoah, Roman Bezus sarı kart gördü.

        Mücadelenin 2. 45 dakikasında St Truiden takımında Alexis De Sart ve Yohan Boli oyundan çıkarken Steven de Petter ve Cristian Ceballos mücadeleye dahil oldu, Standard Liege takımında ise Razvan Marin girdi, Gojko Cimirot çıktı. Maçta başka gol olmadı ve mücadele 1-1 tamamlandı.

        420 kodlu bu mücadelede beraberlik çıkmasının ardından İddaa oynayanlar 2.90 oran kazandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa