Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Sporting Charleroi: 3 - Cercle Brugge: 1 (Maç sona erdi) - Futbol Haberleri

        Sporting Charleroi takımı sahaya şu kadro ile çıktı: Nicolas Penneteau, Stergos Marinos, Steeven Willems, Dorian Dessoleil, Gabriele Angella, Cristian Benavente, Gaetan Hendrickx, Marco Ilaimaharitra, Massimo Bruno, Ali Gholizadeh, Victor Osimhen

        Cercle Brugge takımın hocası sahaya şu oyuncuları sürdü: Paul Nardi, Jeremy Taravel, Isaac Kone, Lloyd Palun, Yoann Etienne, Benjamin Lambot, Kevin Appin, Serge Gakpe, Gianni Bruno, Dylan de Belder, Irvin Cardona

        Mücadelenin 16. dakikasında Sporting Charleroi Cristian Benavente ile skoru 1-0 yaptı. Maçın ilk devresi 1-0 bitti. İlk yarıda Cercle Brugge oyuncuları Jeremy Taravel, Irvin Cardona sarı kartla cezalandırıldı. 53. dakikada Sporting Charleroi, Victor Osimhen ile gol buldu ve skoru 2-0 olarak değiştirdi.

        60. dakikada Marco Ilaimaharitra, Sporting Charleroi adına 3. golü attı.

        85. dakikada Adrien Bongiovanni ile Cercle Brugge tabelayı 3-1 olarak değiştirdi.

        Cercle Brugge oyuncusu Kevin Appin ile Sporting Charleroi oyuncuları Cristian Benavente, Gabriele Angella sarı kartla ikinci yarıyı tamamladılar.

        Maçın ilk yarısında Cercle Brugge takımında Benjamin Lambot oyundan çıkarken Naomichi Ueda mücadeleye dahil oldu Mücadelenin 2. 45 dakikasında Sporting Charleroi takımında Marco Ilaimaharitra, Cristian Benavente, Victor Osimhen oyundan çıkarken Christophe Diandy, Jeremy Perbet, Adama Niane mücadeleye dahil oldu, Cercle Brugge takımında ise Kevin Appin ve Irvin Cardona çıkarken Adrien Bongiovanni ve Kylian Hazard girdi. Karşılaşma 3-1 tamamlandı.

        İddaa 340 koduyla açtığı bu maçta Sporting Charleroi kazanır bahsine oynayanlara 1.45 oranını kazandırdı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa