Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis Diğer Yıldız yağmuru! - Tenis Haberleri

        Uluslararası teniste dikkatlerin üzerine toplandığı Türkiye, Ekim 2011’de dünyanın en iyi 8 bayan tenisçisini buluşturacağı İstanbul’daki ‘Championships’ ev sahipliği öncesi kostümlü provayı ilkbaharda erkeklerin yıldızlarıyla yapacak. Dünya tenisinin yakın geçmişteki ünlü isimlerinden, eski dünya 1 numaraları Rus Yevgeny Kafelnikov, Hollandalı Wimbledon şampiyonu Richard Krajicek, 2 kez Fransa Açık şampiyonu İspanyol Sergi Bruguera ve yine İspanyol yıldız Carlos Costa

        İstanbul‘daki ‘efsaneler’ turnuvasında korta çıkacak.

        Bu raketlere 2 Türk tenisçi de eşlik edecek. Mayıs ayı sonunda düzenlenecek turnuvanın 2. gününde ise dünya klasmanında 1 numaraya kadar yükselmiş olan İspanyol yıldız Carlos Moya ile ATP klasmanında ilk 100’e giren ilk Türk raket Marsel İlhan gösterimaçında karşılaşacak.

        SPONSOR ARANIYOR

        Türk tenisinin baş antrenörlüğüne getirilen Sergi Bruguera’nın babası Lluis Bruguera’nın düzenlenmesi için büyük katkı sağladığı ve yaklaşık 250 bin dolarlık bir bütçeye sahip turnuva için Tenis Federasyonu’nun sponsor arayışlarını sürdürdüğü öğrenildi. Federasyon bu turnuvayla championships öncesi Türkiye’de tenise ilgi çekmek ve bir tenis platformu oluşturmak amacını taşıyor.

        HTSPOR / ÖZEL HABER / Murat AĞCA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa