Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe fenerbahçe 3 gol ortalaması, ersun yanal fenerbahçe gol ortalaması, ersun yanal fenerbahçe - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Geçtiğimiz sezon nisan ayında şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe, ağları 74 kez sarsarak maç başı 2.1 gol ortalaması tutturmuş ve taraftarlarına bol gollü bir sezon izletmişti.

        Fakat bu rakam, Ersun Yanal’ı memnun etmedi. Takıma Diego’nun da katılmasıyla herkesin “Hücum hattı değişir mi?” sorularını sorduğu bu günlerde Yanal, geçen yıl çok takımın canını yakan forvet 3’lüsünü (Sow, Emenike, Webo) bozmayı düşünmüyor.

        Bu üçlüye bir de Diego’yu ekleyecek olan deneyimli çalıştırıcı, hücum yönü daha da kuvvetli bir takım yaratmaya hazırlanıyor. Kampta bu yönde idmanlar yaptıran Yanal, geride kalan sezonda atılan 74 golün üzerine çıkılmasını istiyor.

        KADIKÖY’DE BOMBARDIMAN

        Özellikle Kadıköy’de taraftarlara bol gollü maçlar izletmek isteyen Yanal, geçtiğimiz yıl da birçok basın toplantısında bu hedefinin altını çizmişti.

        Antrenmanlar öncesinde yapılan toplantılarda bu konuyla ilgili oyuncularını bilgilendiren başarılı teknik adam, “Biz Fenerbahçe’yiz. Sadece kazanmak bize yetmez. Hücumda şu anda Türkiye’nin en alternatifli, en yetenekli takımı biziz. Bu sezon daha fazla gol atmamız gerekiyor. Kadıköy’de daha rahat galibiyetler elde etmemiz gerekiyor. Geçtiğimiz yıl Kadıköy’deki 17 lig maçında 46 gol atıp maç başı 2.7 gol ortalaması tutturmuşuz. Bu yıl hedefimiz 3 gol ortalamasını geçmek” diyerek düşüncelerini ortaya koydu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa