Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Galatasaray Joel Campbell, Joel Campbell - Galatasaray Haberleri
        • 1

          HTSPOR
          DÜNYA KUPASI'NIN YILDIZI ADIM ADIM CİMBOM'A!

          Dünya Kupası’nda Kosta Rika formasıyla adından söz ettiren Joel Campbell, Galatasaray’ın gündeminden düşmüyor.

        • 2

          Şampiyonlar Ligi’ni de düşünerek yabancı bir forvet arayan yönetim, bonservisi Arsenal’de bulunan ve geçen sezon Olympiakos’ta müthiş bir performans gösteren Campbell konusunda ısrarını sürdürüyor.

        • 3

          Bu oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, Arsenal teknik patronu Arsene Wenger’in bu oyuncuyla ilgili vereceği kararı bekliyor.

        • 4

          Arsenalli yetkililerle sürekli iletişim halinde bulunan G.Saraylı kurmaylar, “Zaman aleyhimize işliyor. Campbell’ın durumunun bir an önce netleşmesini arzu ediyoruz” mesajını gönderdiler.

        • 5

          23 yaşındaki Kosta Rikalı golcünün, Arsenal’de düşünülmemesi halinde G.Saray’a gelmeye sıcak baktığı bildirildi.

        • 6

          BAHİSLERDE 1 NUMARA
          İngiliz bahis siteleri de Joel Campbell’ın Galatasaray’a transferine 2.75 oran veriyor.

        • 7

          Cimbom’u 7.00 oranla Newcastle United, 8.00 oranla Crystal Palace, 11.00 oranla West Bromwich Albion, 13.00 oranla QPR, 17.00 oranla Milan, 19.00 oranla Sunderland, 21.00 oranla Everton ve 23.00 oranla Olympiakos takip ediyor.

        • 8

          1.87 boyundaki oyuncu, hücumun sol kanadında da görev alabiliyor. Dünya Kupası’nda Kosta Rika’nın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Campbell, geçen sezon Olympiakos formasıyla 43 maçta 11 gol, 12 asistlik bir performans ortaya koymuştu.

        • 9

          ES-ES'E 24 SAAT
          Yerli transferle ilgili çalışmalarını sürdüren G.Saray, Eboue ve Sabri’nin kadro dışı bırakılmasının ardından ağırlığı Tarık Çamdal’a verdi. Milli sağ bek için pazarlığa oturan G.Saraylı yetkililer, 5.5 milyon Euro isteyen Eskişehirspor Yönetimi’ne son olarak 4 milyon Euro artı bir oyuncu kiralık olarak önerdiler.

        • 10

          Es-Es yönetimi, Tarık’a başka yüksek teklifler olduğu kozunu masaya sürse de G.Saray cephesi bu fiyatın üstüne çıkmayacağını yineledi. Bunun üzerine Eskişehirli yöneticiler, karar vermek için 24 saat süre talep etti.

        • 11

          Galatasaray’ın Tarık Çamdal için Eskişehir’den bir sonraki durağı ise Kayseri Erciyesspor oldu. 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Yasin Öztekin için pazarlık masasına oturan Sarı-Kırmızılılar, kendilerinden istenen 4 milyon Euro’luk bedele 2 milyon Euro artı bir oyuncu teklifi ile yanıt verdi.

        • 12

          YASİN ÇIKARMASI
          Galatasaray’ın Tarık Çamdal için Eskişehir’den bir sonraki durağı ise Kayseri Erciyesspor oldu. 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Yasin Öztekin için pazarlık masasına oturan Sarı-Kırmızılılar, kendilerinden istenen 4 milyon Euro’luk bedele 2 milyon Euro artı bir oyuncu teklifi ile yanıt verdi.

        • 13

          'STOPERE UĞUR YETMEZ Mİ?'
          Kadro dışı bırakılan Dany, Eboue ve Ontivero henüz kulüp bulamadığı için G.Saray’ın şu anda 10 yabancısı bulunuyor. 5+3+1 kuralı nedeniyle forvete yapılacak bir transfere yer açmak için iki oyuncunun gönderilmesi şart. Dany ve Eboue’yi yollamakta sıkıntı yaşayan yönetim, Koray Günter’in de iyi performansının ardından stoper için yerli bir takviyenin yeterli olacağını düşünüyor.

        • 14

          Bu konuda Cesare Prandelli’yle fikir alışverişinde bulunan Sarı-Kırmızılılar, Akhisar’dan Uğur Demirok’la ilgili bilgi verdi. Ayrıca Milli Takım’ın son yurt dışı kampında başarılı maçlar çıkaran Karabük’ten İshak Doğan’ı da tavsiye ettiler. Prandelli iki oyuncunun CD’lerini izleyip scout ekibiyle görüştükten sonra transfer konusunda kararını verecek. Onay çıkarsa, Akhisar ve Karabük’le masaya oturulacak. Yasin’in de G.Saray’a gelmeye sıcak baktığı, gerekirse alacaklarının bir kısmını feda etmeye hazır olduğu bildirildi.

        • 15

          AVRUPA BASININDAN MÜTHİŞ İDDİA
          İtalyan basını, Juan Vargas’ı G.Saray’a yazmaya devam ediyor. İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina forması giyen 30 yaşındaki tecrübeli oyuncunun, teknik direktör Vicenzo Montella tarafından kadroda düşünülmediği ve G.Saray’a gidebileceği ileri sürüldü. Orta sahanın solunda oynayan Perulu yıldız, geçen sezon 20 karşılaşmada yer almıştı.

        • 16

          İngiliz ajansı BBC’nin haberine göre ise G.Saray, İngiltere Premier League ekiplerinden Cardiff City forması giyen Gary Medel’e kanca attı. Şilili yıldız için Cardiff 13 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli istiyor. Dünya Kupası’nda Şili formasıyla öne çıkan 26 yaşındaki yıldız, ön libero ve stoper olarak forma giyebiliyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa