Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Akhisar Belediyespor hazırlık kampı - Futbol Haberleri

        Palandöken ilçesindeki yüksek irtifa kamp merkezinde, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay gözetiminde antrenmanlarını sürdüren ekip, fiziksel değerleri yükseltmeye çalışıyor.

        İklim şartlarının da elverişli olduğu kentte günde çift antrenman yapan Akhisar Belediyespor, teknik ekip ve futbolcular olarak antrenmanlara bugün tam kadro çıktı.

        Akçay, gazetecilere yaptığı açıklamada, şartların ve iklimin çalışmalara iyi olanak sağladığını belirterek, bütün takım olarak transfer yapacakları oyuncular hariç tüm takım antrenmana katıldıklarını söyledi.

        İyi bir çalışma ortamının olduğunu vurgulayan Akçay, "Fiziksel değerlerimizi yükseltmeye çalışıyoruz. İkinci kampta da daha çok taktiksel planlama üzerinde çalışacağız. Önümüzdeki yılla alakalı her şeyden önce bu ligin kalıcı takımı olmak, önceliklerimiz arasında. Ondan sonraki çalışmalar bizi nereye götürecek, onu yaşayıp göreceğiz ama önceliğimiz bu ligin kalıcı takımı olarak kalmaktır" dedi.

        Kaptan yardımcısı Oğuz Dağlaroğlu da bugün itibarıyla tam kadro olduklarını, daha güzel bir ortam bulduklarını anlatarak, "Otel güzel, sahalar güzel her şey yolunda. İnşallah sezona sıkıntısız bir şekilde, sakatlanma olmadan hazırlanacağız. İlk kez bu kadar yüksek rakımda antrenman yapıyoruz. Bunun da sezon içinde bize yarar sağlanacağını düşünüyoruz. Oksijensiz ortamda ciğerlerimizin daha da gelişeceğini tahmin ediyoruz. İlk kez yüksek rakımda kamp yaparak test etmiş olacağız" diye konuştu.

        Rahat bir sezon geçirmeyi hedeflediklerinin altını çizen Dağlaroğlu, "Üst sıraları hedefliyoruz. Geçen sezonun üzerinde yani 10'unculuğun üzerinde bir seviyede bitirmek kendi hedefim. Bunu teknik ekip değerlendirecektir" ifadelerini kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa