Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sabri Sarıoğlu Galatasaray, Sabri'nin sözleşmesi, Sabri Reyiz, Sabri Sarıoğlu ayrılık - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Florya’da dün yaşanan sıcak gelişme gündeme bomba gibi düştü.

        • 2

          Çiçeği burnunda teknik adam Prandelli, 11 yılı profesyonel, 15 sezondur kulüpte bulunan Sabri Sarıoğlu’nu kadro dışı bıraktı.

        • 3

          35’i aşan kadro sayısını düşürmek için sabahlara kadar kaset izleyen İtalyan hoca, Sabri’yle birlikte 10 ismi Avusturya’ya götürmeme kararı aldı.

        • 4

          Prandelli’nin bu kararında, Mancini’yle yaptığı görüşmenin etkili olduğu iddia edildi.

        • 5

          Yönetimin de Sabri’nin her hareketinin sosyal medyada yankı uyandırmasından rahatsız olduğu ve Prandelli’ye telkinde bulunmuş olabileceği ifade edildi.

        • 6

          Sözleşmesi otomotikman 1 yıl daha uzayan Sabri, sezon sonunda serbest kalacaktı. Bu gelişme “Neden bir yıl daha beklenip G.Saray’a yakışır bir şekilde veda edilmedi?” sorularını da akla getirdi.

        • 7

          ‘SOL BEKTE BİLE OYNADIM’
          Sabri, pazartesi gelen Prandelli’yi Florya’da karşılamış, kaptan olarak yeni hocalarına “Hoş geldiniz” demişti.

        • 8

          İdari Menajer Cenk Ergün’ün şok kararı tebliğ etmesinin ardından büyük yıkım yaşayan 30 yaşındaki tecrübeli yıldızın, “Ben her zaman bu kutsal forma için canımı dişime taktım. İçim yanıyor. Mancini döneminde sol bek bile oynadım. Hangi kıstaslara göre kadro dışı bırakıldım, bilmiyorum. Üç gün önce gelen bir hoca, sadece kasetleri izleyip böyle bir karar alabilir mi?” diyerek tepki gösterdiği öğrenildi.

        • 9

          ESKİ MENAJERİNİN OYUNUNA MI GELDİ?
          Sabri’nin sağlık kontrolleri sırasında, Prandelli ile ilk tanışmasını takım arkadaşlarına anlattığı ve yeni hocanın oldukça sıcak biri olduğunu söylediği ortaya çıktı. Sabri’nin, “Zaten beni çok beğeniyor. Fiorentina’dayken de çok istemişti” dediği de öğrenildi.

        • 10

          Gerçekten de o dönemde Sabri’nin menajerliğini yapan Ali Güven tarafından Sabri’nin sık sık Fiorentina ve Sampdoria kulüpleri tarafından istendiği söyleniyordu.

        • 11

          O günlerin ardından Sabri’nin, Güven ile menajerlik ilişkisi bitmiş, yıllar sonra aynı isim Prandelli’yi getirmişti. Sneijder transferinde de sahneye çıkan Güven, Prandelli ile birlikte uçaktan inip Florya’ya gelmişti.

        • 12

          SADECE GÖKHAN’A ‘KULÜP BUL’ DENMEDİ
          Gökhan Zan, Melo’yla kavgası sonrası Mancini’nin gözünden düşmüştü. Chedjou’nun verimsizliği, sol bek Hakan’ın bile stoper oynadığı düşünülürse, Zan’ın kadro dışı bırakılması şaşkınlık yarattı.

        • 13

          Ancak 10 isimden sadece Zan’a “Kulüp bul” denmediği bildirildi. Gurbetçi Koray yetersiz görülür, yabancı stoper transferinde de sorun çıkarsa, Zan’ın dönme ihtimali var.

        • 14

          EBOUE’YE 2.2 MİLYON EURO’YU KIM VERİR?
          Eboue de kampa götürülmeyecek. Mancini, yabancı kısıtlaması nedeniyle Eboue’ye genelde ligde şans vermiyor, Semih’i kullanıyordu.

        • 15

          Sağ bek alternatifleri Hamit ve Veysel kaldı. 1 yıl daha kontratı olan ve yılda 2.2 milyon Euro kazanan Eboue, bu rakamı verebilecek bir kulüp bulamayabilir. Kadro dışı kalan 10 oyuncu ayrılmazsa, ücretlerini G.Saray ödemek zorunda kalacak.

        • 16

          SABRİ REYİZ YANKILARI

          ■ Kaptanın daha kamp bile yapılmadan gönderilmesi hata. Engin’le, Ontivero’yla bir değil bu adam.
          ■ Sabri yıllardır bu takımı hak edecek top oynamıyordu, doğru karar.
          ■ Prandelli, Sabri’yi keserek gözdağı veriyor. Bundan daha hayırlısı olamaz.
          ■ Sabri sadece bir oyuncu değil, sahada Galatasaray ruhunu temsil eden bir lejyonerdi.
          ■ Twitter ve capsler artık öksüz kaldı. Biz artık kime güleceğiz kardeşim!

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa