Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Bucaspor ömer kahveci bucaspor, ömer kahveci, bucaspor - Futbol Haberleri

        2012-13 sezonunda 36 karşılaşmanın tümünde görev yapan ve takımının play off oynamasında büyük katkısı olan milli eldiven, geçen sezonu unuttuğunu belirterek, "Artık yeni bir sayfa açıyorum. Beni ben yapan Bucaspor'dur. Göstereceğim performansla kulübüme borcumu ödeyeceğim" diye konuştu.

        Kayserispor ve Gençlerbirliği'nin kendisiyle ilgilenmesinin gurur verici olduğuna değinen 22 yaşındaki file bekçisi, "Transferle ilgili son kararı yönetim verecek. Bir yıl daha sözleşmem var. Burada kalırsam, terimin son damlasına kadar takımım için mücadele edeceğim. Genç kalecimiz Çağlar ile birlikte güzle bir rekabet içinde olacağız. Bana güvenenlerin yüzünü asla kara çıkartmayacağım" dedi. Bucaspor'da 4 Süper Lig, 83 1'inci Lig maçında görev yapan Ömer Kahveci, toplamda 43 kez de ay yıldızlı formayı giydi.

        İLK ALTERNATİF İSKENDER ALIN

        Orduspor'lu Subasic'in Manisaspor'la anlaşması üzerine golcü transferinde tüm planları alt üst olan teknik direktör Sait Karafırtınalar, Sırp asıllı Azeri santrforun alternatifini Boluspor'dan buldu. Genç teknik direktör, Boluspor'un tecrübeli forveti İskender Alın'ı listenin başına ekledi. Karafırtınalar, İskender'in yanı sıra belirlediği 4 golcü daha olduğunu açıkladı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa